‘SALE’ ER I FULD GANG • SPAR OP TIL 60%

‘SALE’ ER I FULD GANG • SPAR OP TIL 60%

Velkommen hos Børnlille

Børnlille er en lille hyggelig fysisk børnetøjsforretning i Grindsted, Midtjylland, som sælger børnetøj, barselsgaver samt ting og sager til børneværelset – til både piger og drenge i alderen 0 – 8 år.
Her på www.boernlille.dk, finder du vores online shop, som afspejler butikken med en masse lækre mærker og et lige så lækkert udvalg.
I butikken og på shoppen har vi samlet et flot udvalg af mærker som Konges Sløjd, Marmar Copenhagen, Pompom, Name It, Lil Atelier, Huttelihut, Wheat, Bibs, MP Denmark, Bisgaard, Petit By Sofie Schnoor og CeLaVi – som kan mixes og matches på tværs af mærkerne og de forskellige kollektioner, og stadig lave de perfekte sæt.
Har du brug for hjælp til størrelser eller har andre spørgsmål, kan du ringe på telefonnummer 28 89 24 37.
Som enemand i butikken når jeg ikke altid telefonen. Derfor kan du altid sende en SMS, som jeg svarer på hurtigst muligt – og ellers ringer jeg selvfølgelig tilbage når der er tid.

Hvem er jeg?

Mit navn er Annie Kristensen og jeg er den stolte ejer af Børnlille.
Til dagligt finder du mig i butikken, hvor det er mig, der står bag disken med et smil.

Jeg er 27 år, bor i Grindsted og mor til Arthur på 2 år. Derudover er jeg gift med Michael, som er en kæmpe støtte for mig i alt hvad omhandler Børnlille.
Jeg brænder for børnemode og har øjnene åbne for de allerseneste trends til de mindste i hjemmet.

Jeg brænder også for det lokale liv i byen – og støtter selv de lokale butikker. Når du køber hos Børnlille støtter du min kæmpe drøm.
Jeg glæder mig helt vildt til at servicere jer i butikken – og ikke mindst til at sende jer en masse lækre pakker fyldt med det smarteste og sødeste tøj.

0
    0
    Din Indkøbskurv
    Din Kurv er tomTilbage til shop
    Scroll til toppen
    preloader